Bilance Group

2.7 / 5

Bilance Group

2.7 Poor
The main metric, showing how trustworthy is the business. Calculated using proprietary rating algorithm based on the AI, analyzing 25 different parameters.

2.7 / 5

Trust Score

3.9

Reviews

1

Social

1

Featured

3.5

Technical

Is bilancegroup.co legit?

  • The site has mostly good reviews
  • The SSL certificate is valid
  • Mostly not trusted websites are linking to this site
  • This website has existed for less than 3 years
  • Facebook account not found
  • Instagram account not found
  • Business not mentioned on Wikipedia
  • Pinterest account not found
  • Linkedin account not found
  • Twitter account not found
  • Youtube account not found
We check all genuine customer reviews and show the number of approved and rejected reviews. All fake or false reviews are excluded from the Reviews Score.

Reviews Analysis

8

reviews

vs

5

AI declined reviews

38%

NON VALIDATED REVIEWS

Based on 15 reviews

Smart.Reviews

2.7

8 reviews

Mamma

5

3 reviews

Sitejabber

4.81

4 reviews

Satisfied

Unsatisfied

Bilancegroup.co Review

No description for this company.

Bilancegroup.co Customer Service Contacts

No contact details for this company.

Last update: Wed, Mar 30, 2022 7:38 PM

Write a review

Point: Poor

Review bilancegroup.co

Photos of you review

*Supported files .jpg, .gif, .png, .webp

Bilancegroup.co Reviews & Complaints (8)

Filter reviews by tags

delivery

price

quality

refund 4 /5

customer service 5 /5

Bilance to łatwa w obsłudze platforma z dostępem do różnych aktywów, takich jak na przykład Forex, akcje, handel walutami czy towary. Konsultanci pomagają z analizą trendów by przewidzieć co się może sprawdzić, dzięki czemu nie trzeba czytać sterty czasopism z branży tradingowej. jako osoba nowa w tej branży myślę, że całkiem dobrze sobie poradziłam z nauką.
5

4 months ago

review by AthanasiKaczmarek

Bardzo podoba mi się interfejs strony oraz to, że można łatwo i bezproblemowo śledzić i analizować zmiany różnicy kursowej. Bilance posiada wiele różnych oprogramowań i produktów inwestycyjnych, więc można spróbować wielu różnych rzeczy. Konsultowałam się też z doradcami - byli mili i pomocni. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z serwisu i polecam.
4

4 months ago

review by JerzyKijek

#refund(4/5) #customer service(5/5)

Internetowe platformy pozwalające na inwestowanie to ostatnio bardzo popularny temat. Plusem Bilance, który rzucił mi się w oczy od początku, jest to, że można zacząć od przelania niewielkiej sumy, a kiedy zrozumiesz jak to wszystko działa, możesz zacząć przelewać więcej pieniędzy. Do tej pory Bilance to najlepsza platforma jaką wypróbowałam na rynku tradingowym.
5

4 months ago

review by Uriasz Gwozdz

Zawsze intrygowało mnie inwestowanie, ale nie wiedziałam kogo poprosić o pomoc. Nikt z członków mojej rodziny ani znajomych nie miał żadnego doświadczenia w tego typu serwisach. Na szczęście pan z obsługi klienta wytłumaczył mi jak działa platforma i pomógł zacząć moja przygodę z inwestowaniem. Dalej poznaję nowe funkcje i możliwości serwisu.
5

4 months ago

review by Jagoda Byelobog

Specjaliści Bilance pracują dwadzieścia cztery godziny na dobę i cały czas służą pomocą przy decyzjach inwestycyjnych. Kiedy ja nie byłam pewna jaką decyzję najlepiej podjąć, to poprosiłam o konsultację ze specjalistą i uzyskałam pomoc, której potrzebowałam. Jest to świetny serwis, by zacząć swoją przygodę z akcjami na giełdzie. Polecam spróbować!
5

4 months ago

review by RyanAlbert

Od jakiegoś czasu poszukiwałem platformy do prowadzenia inwestycji. Bilance to dobre rozwiązanie jeżeli szukasz przystępnego narzędzia dostępnego w sieci. Podchodzę w tym momencie do handlu na spokojnie. Najpierw, jak zaczynałem, jak szalony próbowałem wszystkich możliwych produktów: kontrakty CFD, metale, energia, towary, indeksy. Ale zmieniłem strategię i skupiłem się na jednym produkcie, poszerzam wiedzę i buduję doświadczenie.
5

5 months ago

review by Lina G.

Jest to legalna strona odpowiednia zarówno dla początkujących, jak i tych z pewnym doświadczeniem. Jest to przyjazna dla użytkownika platforma, która bierze pod uwagę wszystkie swoje potrzeby handlowców. Z ponad 500 instrumentów handlowych w ich platformie, jeden jest naprawdę rozpieszczany wyborów.
5

6 months ago

review by Sergiusz P.

We have discovered that this business has SSL (secure sockets layer), which means that this business handles your data, such as personal information or credit card details, with secure connection. We discovered that the domain for this business is relitevely new, which means that it could be a start-up business that does not yet have a huge amount of customers.
3

by Smart.Reviews

Satisfied

Unsatisfied

Bilancegroup.co Review

No description for this company.

Bilancegroup.co Customer Service Contacts

No contact details for this company.

Sign in to write your review

You’re moments away from writing your review.

Sign in

or sign in with