WED2B

4.5 / 5

WED2B

4.5 Great
The main metric, showing how trustworthy is the business. Calculated using proprietary rating algorithm based on the AI, analyzing 25 different parameters.

4.5 / 5

Trust Score

4.9

Reviews

5

Social

3

Featured

4.5

Technical

Is wed2b.nl legit?

  • Several trusted websites are linking to this site
  • The site has mostly good reviews
  • The SSL certificate is valid
  • This website has existed for more than 3 years
  • Facebook account found with large audience
  • Instagram account not found
  • Business not mentioned on Wikipedia
  • Pinterest account not found
  • Linkedin account not found
  • Twitter account not found
  • Youtube account not found
We check all genuine customer reviews and show the number of approved and rejected reviews. All fake or false reviews are excluded from the Reviews Score.

Reviews Analysis

17

reviews

vs

0

AI declined reviews

0%

NON VALIDATED REVIEWS

You have to be an authorized business owner in order to use this feature.
Monroe Bridal lailamonroe.com
5 5

Trust score (5/5)

Shop at Monroe Bridal for high-quality custom made wholesale wedding dresses Shipping worldwide Designer grade dresses

OneFabDay onefabday.com
5 5

Trust score (5/5)

Daily wedding inspiration from beautiful real weddings and bridal style advice to wedding decor ideas invitations photography super wedding venues The Wedding Blo

WeddingDates weddingdates.ie
5 5

Trust score (5/5)

Irelands first Wedding Venues Website of its kind helps couples narrow down the list of venues by allowing them search based on County and Date

Glittery Bride glitterybride.com
5 5

Trust score (5/5)

Browse our beautifully curated real weddings expert wedding planning advice and vendor guide were here to help brides every step along the way

StylishWedd stylishwedd.com
5 5

Trust score (5/5)

At StylishWedd it is our mission to offer you high quality but affordable wedding invitations that are chic in design Almost every aspect of our designs can be customized to suit your needs and we look forward to helping you craft the perfect wedding invitation for your big day

nashvillebrideguide.com nashvillebrideguide.com
5 5

Trust score (5/5)

Elegant Wedding Invites elegantweddinginvites.com
5 5

Trust score (5/5)

Find cheap and inexpensive wedding invitations with response cards and envelopes at Elegant Wedding invites

A Practical Wedding apracticalwedding.com
5 5

Trust score (5/5)

A Practical Wedding is your home for helpful wedding planning tips wedding inspiration and wedding ideas Our mission is to bring feminism and diversity into weddings

Lover lover.ly
5 5

Trust score (5/5)

Everything you need to plan your dream wedding Browse wedding inspiration and real weddings Subscribe to our weekly wedding planning checklist

Junebug Weddings junebugweddings.com
5 5

Trust score (5/5)

Junebug Weddings is the essential guide to planning a stylish wedding Find the best photographers planners venues and wedding professionals worldwide

Based on 49 reviews

Smart.Reviews

4.5

17 reviews

Mamma

5

32 reviews

Wed2b.nl Review

Vind honderden luxueze bruidsjurkenm bruidsmeisjes jurken gala jurken en bruids accessoires in onze bruidswinkels nationaal

Wed2b.nl Customer Service Contacts

No contact details for this company.

Last update: Tue, Sep 7, 2021 1:37 AM

Write a review

Point: Great

Review wed2b.nl

Photos of you review

*Supported files .jpg, .gif, .png, .webp

Wed2b.nl Reviews & Complaints (17)

In Arnhem geweest,had het die dag al opgegeven.Maar toch maar even zonder afspraak binnen gelopen en natuurlijk mijn jurk gevonden voor een super prijs.Geholpen door iemand met super geduld en nadenkend naar andere mogelijkheden,super!!! Alleen 1 tip,misschien een glaasje water aanbieden na 2 uur in de winkel,verder gewoon een aanrader!!!!
4

11 months ago

review by Sandra

Echt waanzinnig goed geholpen bij wed2be team eindhoven! Was al bij meerdere winkels geweest maar hier werd ik zo goed geholpen! Luisterden goed naar wat ik mooi en belangrijk vond, namen de tijd en vonden het ook geen probleem toen ik er een nachtje over wilden slapen! Dag daarna werd ik weer net zo goed en lief geholpen. Mijn dochter werd ook helemaal in de watten gelegd met haar mooie jurken! Super lief! Thanks voor de top service en natuurlijk mijn prachtige jurk
5

11 months ago

review by Vivienne

We zijn heel fijn geholpen bij wed2be Eindhoven. De mooie jurken zijn echt heel betaalbaar. Heel aardig personeel, ze hebben ons heel goed geholpen. Ik had niet verwacht met mijn maatje meer te kunnen slagen, maar met hun hulp heb ik mijn perfecte jurk gevonden. Ik ben er heel blij mee!
5

11 months ago

review by Nicole

Gisteren mijn droom trouwjurk gevonden in Zaandam! ? Was een fijne ervaring, vriendelijk personeel. Veel verschillende jurken kunnen passen. Het enige minpuntje is dat er geen koffie of thee is aangeboden, we zijn ruim 2 uur aanwezig geweest en een kopje thee had wel lekker geweest. Verder super allemaal!
4

11 months ago

review by Wendy

Ik liep hier binnen zonder een afspraak te maken van te voren (ivm COVID-19 had ik hier best 'n hard hoofd in). Dit was geen probleem. Ik ben hartelijk ontvangen en goed geholpen door de meiden van WED2B in Rotterdam! 'n Leuke en lieve meid koos 4 jurken uit (naar mijn smaak maar ze mocht mij ook verrassen) en dit was erg leuk! Uiteindelijk liep ik de deur uit met mijn droomjurk. Heel fijne ervaring!
5

11 months ago

review by Mandy

In this salon I found my dream wedding dress. The service was very nice, the wedding dresses consultant helped me choose. It was a person who can advise. I heartily recommend this salon to every bride to be
5

11 months ago

review by Ewa

Op zaterdag 19 september 2020 ben ik bij WED2B in Eindhoven geweest. Super geholpen, niets was teveel en alles werd zoveel mogelijk aan mijn wens voldaan om te passen of te kijken wat de mogelijkheden waren. Uiteindelijk heb ik mijn droomjurk gevonden. Grote dank voor Matty in Eindhoven die mij geholpen heeft. Ik ben superblij!
5

11 months ago

review by Lorinda

Gisteren mijn trouwjurk gevonden bij Wed2B in Eindhoven. Ben super leuk en goed geholpen door Mieke en de rest van het team. Het duurde even voordat ik een beslissing kon maken, maar met veel geduld en begrip hielp Mieke me alle jurken nog een keertje in en weer uit om uiteindelijk met een goed gevoel te kunnen kiezen! Bedankt!
5

11 months ago

review by Corlijn

Gisteren bij wed2b in Arnhem geweest. Super enthousiast werd ik ontvangen door Diana. Na de binnenkomst werden we even gesetteld op heerlijke banken onder het genot van een glaasje heerlijk koud water en werd ik opgehaald door Manon. Die heeft me geholpen om trouwjurken uit te kiezen welke ik wilde passen. Uiteindelijk 2 jurken uitgekozen en ben ik verliefd geworden op de 1ste jurk wat het dan ook geworden is. Beide dames zijn zeer enthousiast, vriendelijk & behulpzaam. De winkel is super netjes en keuze genoeg ook voor bruidjes met een maatje meer! En de prijs is ook nog eens super aantrekkelijk! Was een geslaagde dag dames echt super bedankt voor jullie gastvrijheid !!!
5

11 months ago

review by Melanie

Ik ben gisteren bij wed2b geweest in Arnhem. Super enthousiast ontvangen door Diana ! Werden we na het binnenkomst even gesetteld op heerlijke banken en daar werden we snel opgehaald door Manon die mij verder geholpen heeft met de trouwjurken. Ik mocht zelf aangeven welke ik wel en niet wilde passen. Uiteindelijk heb ik er 2 uitgekozen en was ik verliefd geworden op mijn 1e jurk die ik paste. De 2de jurk gepast en die stond ook mooi, maar toch is het de 1ste geworden. Beide dames zijn erg vriendelijk & behulpzaam. Veel keuze en prijs is ook echt super betaalbaar ! Een echte aanrader voor alle toekomstige bruidjes !
5

11 months ago

review by Melanie

Gister voor mijn jurk naar wed2b Geleen geweest. En super geholpen door Kim. Flink wat jurken gepast en na lang twijfelen over de eerste 2 is het toch de eerste geworden. Super geduldige en eerlijke verkoopster. Ook de andere dames waren heel behulpzaam, luisteren echt naar wat je wilt en kijken goed wat bij je past. Ook echt super dat je alle tijd hebt om van allerlei jurken te passen. Super ervaring gehad, kan niet wachten om de jurk daadwerkelijk te kunnen dragen op de dag. Dankjewel!!
5

11 months ago

review by Francis

Woensdag de winkel in Arnhem bezocht. Ik werd hartelijk ontvangen en bijzonder fijn geholpen. Diana heeft me geholpen met 4 jurken uitzoeken, en de eerste was gelijk mijn droomjurk. Toch nog iets anders gepast, maar het is bij de eerste gebleven. Het assortiment aan jurken is echt heel groot, en zijn bijzonder mooi. De prijzen maken het nog een keer extra mooi. Deze winkel kan ik aan iedereen aanbevelen.
5

11 months ago

review by D. P.

Ik ben goed geholpen, ik ben 2 keer langs geweest en ze hebben echt de tijd genomen voor me. Ze gaf me een goed gevoel en nam de tijd om mij uitleg te geven over de ontwerper en het materiaal. Bij elke jurk had ze een passende onderrok. Ze dwingen je niet en luisteren goed naar je wensen. De prijzen zijn uiteraard ook super leuk!!
5

11 months ago

review by Romana

een paar dagen terug in zaandam geweest en mijn droomjurk gevonden! super goed geholpen en prachtige jurken. alleen erg jammer dat er geen stola's jasjes, corsetten en schoenen zijn... dit zou zeker een toevoeging zijn aan jullie prachtige assortiment.
4

1 year ago

review by Fabienne

Op 8-3-2020, vlak na de opening van het filiaal in Zaandam, ben ik wezen kijken naar een mooie jurk. In de winkel werd ik geweldig geholpen door Matti (filiaal Eindhoven) haar hulp was grandioos. Had een mooie jurk gevonden maar wilde nog even verder kijken. Op 15-3-2020 wederom terug gegaan naar Zaandam. Elizabeth koos een jurk uit wat normaal gesproken niet mijn smaak zou zijn maar het ging om de maat. Met passen hielp Christina mij ook met veel geduld in de jurk. Het grappige van dit verhaal is dat ik de winkel uit liep met de uitgekozen jurk van Elizabeth. Hij stond en staat me erg mooi!! Dus Matti, Elizabeth en Christina dank jullie wel voor jullie eerlijkheid en geduld voor mij.
5

1 year ago

review by Elisabeth Ellen

Op 19-03-2020 heb ik in Rotterdam een super mooie bruidsjurk gekocht. Ikben heel fijn geholpen totaal noet opdringerig. Ik heb verteld wat mijn wensen zijn en met de hulp van de styliste heb ik mijn droom jurk gevonden. Het enigste wat ik jammer vond is dat ik er zelf op uit moest om mijn jurk te vermaken. Er is geen coupeuse aanwezig. Wel hebben ze iemand aangeraden. Verder ben ik super blij. Bedankt voor alles????????????
4

1 year ago

review by Deleted User

We found that this business has an active Facebook page with 689708 followers. From our experience this can indicate that the business is trustworthy and popular among people. We have discovered that this business has SSL (secure sockets layer), which means that this business handles your data, such as personal information or credit card details, with secure connection. We found that the domain for this business is older than two years which could be an indication that this is a trustworthy business with an established customer base and experience in their field.
5

by Smart.Reviews

Wed2b.nl Review

Vind honderden luxueze bruidsjurkenm bruidsmeisjes jurken gala jurken en bruids accessoires in onze bruidswinkels nationaal

Wed2b.nl Customer Service Contacts

No contact details for this company.

Sign in to write your review

You’re moments away from writing your review.

Sign in

or sign in with