ngilizce Kursu ngilizce Eitim Wall Street English

3.2 / 5

ngilizce Kursu ngilizce Eitim Wall Street English

3.2 Average
For scoring calculation, we evaluate more than 25 parameters.

3.2 / 5

Trust Score

4.9

Reviews

5

Social

1

Featured

2

Technical

We are evaluating more than 25 parameters for scoring calculation.

Reviews Analysis

26

reviews

vs

0

AI declined reviews

0%

NON VALIDATED REVIEWS

Best in English Language School

About ngilizce Kursu ngilizce Eitim Wall Street English

Wall Street English ngilizce kursu 2001 ylndan beri hizmet vermektedir 9 ilde bulunan 15 ubemizle baarnz garanti ediyoruz

Contact

No contact details for this company.

Last update: Thu, Jan 28, 2021 9:47 AM

Write a review

Point: Average

Review wse.com.tr

ngilizce Kursu ngilizce Eitim Wall Street English Reviews (26)

Filter reviews by tags

quality 5 /5

vala kusura bakmayın yıldız dahi veremeyeceğim. insanların para ile eğitim anlayışını aşamamış bir kuruluş ile daha başbaşa kalırsınız. ingiliz aksanı hoca ile eğitim garantisi verirler ancak hocaların anadili bile inglizce değildir. hoca bulamazlar eğitim derslerini 3 haftada 4 haftada verirler ancak zamanında neden bitirilmedi diye eğitiminizi yakmaya çalışırlar. konuşmada dersleri 7-8 kişi derler sonrasında 25 kişilik sınıfa sokarlar. kapıdan içeri girince türkçe konuşmak yasak derler ama hocalar sizden türkçe öğrenecek düzeyde kursta türkçe konuşulur. anlayacağınız hocalar türkçe öğrenir ama siz inglizce öğrenemezsiniz. DAHA NE YAZAYIM BİLEMEDİM AMA VARSA SORUNLAR HAKKINIZI ARAYIN KİMSENİN SİZİN PARANIZI BU ŞEKİLDE ALMAYA HAKKI YOK.
1

4 months ago

  •  

review by GÖKHAN K.

First Wse is very well Engilish course. Then teachers are teaching very good. After that it's very helpfull for me. Lastly i am recommending to my friends.
5

10 months ago

  •  

review by Semih A.

Eskişehir wse nin 2 yıldır öğrencisiyim ,gerek wse nin eğitim sistemi gerekse hocalarımın yarımları ve çalışanların güler yüzlü olması sayesinde 2 yıl içerisinde çok başarılı ve keyifli bi eğitim süreci geçirdim .Eskişehir wse ye ingilizcemi 1.üniteden 46 .üniteye kadar gelmemi sagladığı için ve benim için başarılı bi öğrenme ortamı oluşturması yanında güzel bi arkadaşlık ortamı yarattığı için başta bölge müdürümüz Cem AGIN ‘a ve çok değerli hocalarım ve çok sevdiğim WSE personeline teşekkür ediyorum:blush::pray:
5

10 months ago

  •  

review by Emre B.

1)WSE KIZILAY ŞUBESİNDE 7 AYDIR ÖĞRENCİYİM.ÖZELLİKLE ÇALIŞANLARIN İLGİSİNDEN, İLETİŞİMDEN ÇOK MEMNUNUM. AYRICA ŞUBE MÜDÜRÜNÜZ "GÜLFEM HANIM'IN" , BENİMLE VE DİĞER ÖĞRENCİLERE OLAN BİREBİR YARDIMI VE İLGİSİ KURUMUNUZA DEVAM ETMEMDEKİ EN ÖNEMLİ ETKEN OLDUĞUNU BELİRTMEK İSTERİM. BURADAN KENDİSİNE DE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. 2)RESEPSİYON DEPARTMANINDAKİ ÇALIŞANINIZ "ENES BEY'E" DERSLER KONUSUNDAKİ HASSASİYETİ VE İLGİSİ SEBEBİYLE TAKDİRLERİMİ SUNARIM. TEŞEKKÜR EDERİM.
5

10 months ago

  •  

review by Mjdat S.

Çok güzel bir kurs ilk girdiğim anda çok ısınmıştım buraya 1.5 yıldır da geliyorum aslı hoca burak hoca ve ramazan hoca hepsi mükemmel hocalar resepsiyondaki mehtap abla ve şule ablada mükemmel insalarlar her seferinde bana çok yardımcı oluyorlar natevilerde güzel genel olarak çok memnunum
5

10 months ago

  •  

review by Zeynep I.

2013 yılında eğitime başlamış olduğum ve 2015 yılına kadar düzenli bir şekilde önerilen sistemle derslere katıldım ve meyvesini aldım. Şu anda ekstra derslere katılarak sürekli olarak gelişimime katkıda bulunuyorum. Bir kurstan çok arkadaş ortamı olması beni teşvik eden en önemli noktalardan biri. Aldığım eğitim o kadar etkili oldu ki 2018 temmuz ayında girmiş olduğum IELTS sınavından çalışmaya ihtiyaç duymaksızın 9 üzerinden 7 puan aldım ve böylece İngilizce seviyemi uluslararası alanda da kayıt altına aldım. Sizlere de tavsiyem son derece ilgili ve eğitimli eğitmenlerin bulunduğu bu ortama dahil olmanız.
5

10 months ago

  •  

review by Mer D.

Öğrenme konusunda şüpheyle başlamış olduğum kursumda Level 1 'i bitirmiş durumdayım. Özellikle karşılama bölümünden başlamak üzere hocalar ve tüm çalışanlar güler yüzlü ve her konuda yardımcı olmaktalar. Thank you.
5

10 months ago

  •  

review by Gkay Y.

I have been studying in WSE Izmir for over a year and a half and everytime it's so exciting to attend the classes. Thank you WSE Izmir for that much enjoyable classes and your positivity :heart_eyes::grinning_face_with_star_eyes::heart_eyes::grinning_face_with_star_eyes:
5

10 months ago

  •  

review by Ryam C.

First of all, it is very enjoyable to have friendly staff and learn English with experienced teachers.
5

10 months ago

  •  

review by Anil P.

Yaklaşık 2 aydır Wall Street English öğrencisiyim gerek öğretim tekniği ile gerek hocalarının kalitesi ile çok başarılı bir kurs. Herkese tavsiye ederim.
5

10 months ago

  •  

review by Yavuz O.

Let me cut it short: I'm very honest that I can really say that it's the best choise to learn English in Turkey if you can't go abroad. There are a lot of good things to say about WSE's teaching methods and quality but the words aren't enough to describe my emotions about WSE's atmosphere..
5

10 months ago

  •  

review by Ahmet G.

#quality(5/5)

I love the atmosphere and the teachers really helpful especially Joe <3
5

10 months ago

  •  

review by Emre C.

If you want to learn english you must to come wall street english..ıt is the best in izmir
5

10 months ago

  •  

review by Ramazan Y.

I like to encounters and speak with Joe. Because He explains everyting and tries to teach to us. Atmosphere is very nice.
5

10 months ago

  •  

review by Bade K.

Açıkçası ingilizceyi bu kadar rahat ogrenebilecegim bir ortamı Ankara da bulabileceğimi hiç kestiremezdim.Ama gerek öğretmenler gerek danismanlar ve gerekse bilgi işlem bölümündeki diğer arkadaşlar olsun bu kadroyla pek de zor değilmiş böyle bir yer kurmak.hepsine çok teşekkür ederim benim gibi zor öğrenen birine bile bu kadar ingilizce ogrettikleri için.Teşekkürler Wall Street ve değerli çalışanları.See you soon.I'm glad to meet you.
5

10 months ago

  •  

review by Iskender A.

Sizinle sadece ders konusunda değil her anlamda ilgisi ve samimiyetiyle sizi karşılayan her daim yardımcı olucak çalışanlarıyla sadece bir eğitim yuvası olmaktan çıkıp size İngilizceyi sevdirmeyi başarıyor zorlandığınızda sizinle ilgilenecek birilerini kesinlikle buluyorsunuz kafanıza takılan her sorunun cevabını bulup geleceğinizi daha iyi şekillendirebilirsiniz
5

10 months ago

  •  

review by Glden A.

Yaklaşık 3 senelik bir eğitim süreci sonunda milestone seviyesinde,2016 ielts akademikten 7/9 almamı sağlamıştır. Kendini ingilizcede geliştirmek isteyenler için çok büyük imkanlar sağlarken, ingilizceyi ana dil gibi öğreten bir eğitim sistemine sahiptir. Verilen emeğin hiç bir şekilde zayi olmayacağı, Ankara içerisindeki tek ingilizce eğitim yuvasıdır. Yuva... çünkü içerisinde görev alan herkes bu bilinç ile işlerini yapmaktadırlar.
5

10 months ago

  •  

review by Samet U.

I really like to WSE and I like to speak english with the theachers and all students. Come hier and join us:)
5

10 months ago

  •  

review by Gamze P.

I thought that learning english was diffucult before ı starded goıng to wse . I lıke it here . Thanks
5

10 months ago

  •  

review by Sevgi F.

I love This course because I am learning English very well and very quicly . the best English course in İzmir for me. Thank you all of the employees
5

10 months ago

  •  

review by Buket S.

About ngilizce Kursu ngilizce Eitim Wall Street English

Wall Street English ngilizce kursu 2001 ylndan beri hizmet vermektedir 9 ilde bulunan 15 ubemizle baarnz garanti ediyoruz

Contact

No contact details for this company.

Sign in to write your review

You’re moments away from writing your review.

Sign in

or sign in with